Sneeuwklokjesdagen op Texel

De sneeuwklokjesdagen in 2023 vinden plaats op zaterdag 18 februari, dinsdag 21 februari, donderdag 23 februari en zaterdag 25 februari.

Jaarlijks worden er eind februari, begin maart de sneeuwklokjesdagen op Texel georganiseerd door Gerda Bloem en Nieteke Roeper. Er zijn ieder jaar 4 verschillende data waarop het dagvullende programma gehouden wordt, elke dag is er plaats voor 32 personen.  Veel mensen ervaren het als een mooie dag om de lente in te luiden. Tijdens de rondleiding komt u ook bij ons langs. Het programma die dag is als volgt:

· Voor deelnemers die niet op Texel zijn: neem de boot 9.30 vanuit Den Helder. Vervoer is per eigen auto of u kunt carpoolen.
· Om 9.50 uur ontvangen wij u met koffie/thee bij een prachtige stinzentuin in een duin bos nabij de veerhaven
· Vervolgens bezoekt u ons bedrijf waar u de velden vol sneeuwklokjes ziet en waar u bijzondere soorten sneeuwklokjes kunt kopen.
· Tijdens de lunch wordt er over de historie van de Texelse sneeuwklokjes verteld.
· Aansluitend bezoeken we het bos ‘De Dennen’, waar wij tussen de talrijke sneeuwklokjes een wandeling gaan maken.
· We sluiten de dag af met een bezoek aan de sneeuwklokjescollectie van Nieteke en een uitgebreide High Tea bij haar thuis. Ook is daar een hoekje ingericht voor verkoop van leuke sneeuwklokspulletjes.
· U kunt met de boot van 17.00 uur vanaf het eiland weer naar huis.
De deelnameprijs voor deze geheel verzorgde dag is € 52,-. Wie zich aanmeldt voor een van deze dagen ontvangt begin februari het volledige programma.
Wacht niet te lang, want vol is vol.
Aanmelden via mailadres: gerda.bloem@planet.nl